Érdekes hírek :
Legújabb bejegyzések

My Showcase – Ingyenes Blogger sablon

Közétette ingyenblog | 2013. augusztus 11., vasárnap | 20:37

Több oszlopos prémium fotó galéria sablon. Könnyű a kezelése és számos widget elhelyezhető a blogban.



Fashionise – Ingyenes Blogger sablon

Egy oszlopos ingyenes sablon, melynek láblécében több widget is elhelyezhető. A Fashionise sablon könnyen kezelhető és letisztul vonalai vannak.

Design Disease – Ingyenes Blogger sablon


A Design Disease egy három oszlopos, egyszerű és szép grafikával rendelkező ingyen letölthető Blogger sablon.

All Tuts – Ingyenes Blogger sablon

Az All Tuts sablon egy ingyenes prémium Blogger sablon sok funkcióval. Ezek között a funkciók között megtalálhatók:
  • Közösségi oldalakra mutató linkek 
  • 3 oszlopos lábléc 
  • Widget menü 
 A közösségi oldalak linkjét a következő képen tudod átírni:
  • Lépj be a Blogger fiókodba 
  • A bal oldali oszlopban válaszd ki a „Sablon” menüpontot 
  • Ezt követően kattints a „HTML-kód szerkesztése” gombra 
  • Válaszd a „Sablon szerkesztése gombot” 
  • Majd a „CTRL F” billentyű kombinációra kattints és keres rá a div id="socialLinks szövegre
  • Az alábbi kódban változtasd meg a #Your …….. URL szöveget a közösségi oldalak linkjére és a pirossal jelölt szöveget is átírhatod. 


<a title=”Join us on LinkedIn!” href=”#Your Linked In URL”>Join us on LinkedIn!</a>
<a title=”Join us on Facebook!” href=”#Your Facebook URL”>Join us on Facebbook!</a>
<a title=”Follow Us on Twitter!” href=”#Your Twitter URL”>Follow Us on Twitter!</a>
<a class=’rss’ expr:href=’data:blog.homepageUrl + &quot;feeds/posts/default&quot;’ title=’RSS’>Subscribe to our RSS Feed!</a>

 

Google Blogger – az ingyen blog készítésről bővebben

A Google Blogger – az ingyen blog készítésről bővebben
A Google Blogger szolgáltatása egyszerű és könnyen kezelhető mindenki számára. Bárki elkészítheti saját balogját ingyen és amennyiben odafigyelsz a tartalmára és rendszeresen karban tartod, pénzt is kereshetsz vele, hiszen a Google AdSense fiókodat összekötheted az ingyenesen létrehozott blogspot blogoddal.

Az ingyen blog készítés célja, hogy megismertesse és tippekkel, illetve trükkökkel lássa el azokat is akik kevésbé értenek a blog készítéshez vagy a személyre szabásához. Számos blogger sablont és widgetet(modult) teszek közzé részletes leírással vagy videókkal, amelyek nagy segítséget nyújtanak a profiknak és az amatőr blog készítőknek egyaránt. Továbbá olyan tippek és trükkök fordításait is megtalálhatod a blogomban, amelyek a világhálón találhatók meg más nyelveken és nagy segítséget nyújtanak a blog készítés vagy személyre szabás rögös útján.

Mivel a Google szolgáltatását veszed igénybe, ezért nagy esélye van annak, hogy más Google szolgáltatásban is előnyt szerezhet a blogod, mint például a kereső vagy a pénzkereső (AdSense). Azonban ahhoz hogy előnyt kovácsolj ebből nem elég csak elkészíteni a Blogger blogot, de keresőbaráttá és főleg a látogatók számára érdekessé kell tenned.

Ez egy időigényes feladat amit, ha ügyesen oldasz meg nem maradhat el a jól megérdemelt jutalom sem. Azonban nem szabad rögtön a pénzkeresés oldalára gondolni, hiszen ez a feladata végén teljesül és nem az első lépéseknél. Ezért nagyon fontos hogy egy olyan blogot készíts, ami már elsőre is érdekes lehet a nagyközönség számára. Az alábbiakban néhány példát sorolok fel amitől sikeres lehet blogspot blogod:
  • a témaválasztás fontossága (olyan témában indíts blogot, amely a legtöbb látogató számára érdekes lehet, és minden bizonnyal elmerülnének a témában, és itt nem az idézetes, vicces képek és hasonló weblapokra gondolok, melyekkel elárasztották az internetet az utóbbi időkben) 
  • egyedi tartalommal szolgáljon (lehetőleg olyan bejegyzéseket írj, amit máshol nem találsz meg az interneten a Google keresőjével) 
  • folyamatos tartalomfrissítés (fontos, hogy a Google keresőrobotjai azt lássák, a blog ellenőrzésekor, hogy karbantartott és a „tulajdonosa” folyamatosan odafigyel az egyedi tartalom frissítésére) 
  • a blogspot blog keresőoptimalizálása (a keresőoptimalizálás egy komplex feladat és igencsak nagy tudást igényel, hiszen a nem megfelelően keresőoptimalizált blog vagy weblap komoly károkat is okozhat a sikerességben) 

Ezek csak néhány példák, amitől sikeressé válhat blogod, de talán a legfontosabb a türelem, ezért azt javaslom, hogy ha van olyan téma, amivel szívesen foglalkozol vagy esetleg a hobbid és másokkal is meg szeretnéd osztani akkor, készíts egy blogot és idővel pénzt is kereshetsz vele. Ne azért készíts blogot, hogy meggazdagodj, mert akkor biztos abba marad a szerkesztése.

Az első és egyben a legfontosabb lépés, egy Gmail fiók létrehozása, amelyet a következő bejegyzésben részletezek. Amennyiben már van Gmail fiókod átugorhatod a következő bejegyzést és rátérhetünk a Blogger regisztrációra.
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Ingyen blog készítés | Blogger tippek, widgetek, trükkök és sablonok
Minden jog fenntartva!
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger