Érdekes hírek :
Legújabb bejegyzések

Hogyan csökkentsük blogger blogunk betöltési idejét hatékonyan

Közétette ingyenblog | 2014. július 23., szerda | 11:48

A Blogger blog betöltési ideje nem csak keresőoptimalizálás szempontjából, de a látogatók számára is fontos tényező lehet. Minden blog tulajdonos érdekében áll, hogy csökkentse blogja betöltési idejét, hiszen a Google keresőrobotai ezt is figyelembe veszik a blog feltérképezése idején. A betöltődési idő nagyon fontos a kereső rangsorolása szempontjából. 

Mindezek mellett a látogatóknak sem tetszik egy olyan blog, amelyik lassan töltődik be, hiszen ha belegondolunk, semmilyen élvezetet nem nyújt számukra egy nehézkesen betöltődő blog és egy másik weboldalon keresik meg az információt.

Íme, néhány hasznos tipp, hogyan optimalizálja blogja betöltési sebességét:

Kerülje a JavaScript kódok használatát 
A JavaScript lelásítja az oldalak betöltődését, ezért próbálja meg eltávolítani a felesleges JavaScript kódokat a Blogger blogjáról.

Közösségi média gombok 
A közösségi média gombok valóban nagyon fontosak, de a túl sok közösségi média gomb használata visszavetheti a blog betöltési idejét.

Háttérkép
Ne használjon képet a blogja hátterének. A képnek köszönhetően, amik a háttérben töltődnek be, eléggé lelassul a Blogger blogja.

Bejegyzések a főoldalon
Próbáljon meg maximum 4-5 bejegyzést közétenni blogja főoldalán, mert minél több bejegyzés jelenik meg, annál lassabban töltődik be a blog.

Külső linkek
Távolítsa el a lehető legtöbb külső linket a blogjáról, mivel ezek is nagyban lassíthatják a weboldalát.

Ha van saját blogod és meg szeretnéd tudni hogyan, szerepel a robotok „szemében”, itt leellenőrizheted azt: http://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Ingyen blog készítés | Blogger tippek, widgetek, trükkök és sablonok
Minden jog fenntartva!
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger